Wisselingen bestuur stichting Fieldlab Industrial Robotics

Tijdens het symposium op 27 november namen Foppe Atema en Rien Slingerland afscheid binnen het bestuur en traden Sjoerd van der Aa en Henk Meeuwissen toe aan het bestuur van Stichting Fieldlab Industrial Robotics..

Bestuurders van het eerste uur

Zowel Foppe (oud-directeur van Goma) en Rien (IJssel) waren bestuurders van het eerste uur met een overtuigde motivatie. “Je kunt als bedrijf wel wat doen met robotica, maar voor de continuïteit van deze kennis en kunde heb je opleidingen nodig.” sprak Foppe tijdens zijn afscheid. Rien vulde daarbij aan: “Het Fieldlab IR onderscheid zich van andere fieldlabs door het zijn van een echt skills-lab. Er wordt concreet onderwijs ontwikkeld en niet alleen maar onderzoek gedaan.”

Nieuwe bestuursleden

De opvolgers van de twee bestuursleden staan vol enthousiasme klaar om aan de slag te gaan. Henk Meeuwissen van CSi industries zal met zijn kennis en kunde over gerobotiseerde material handling systemen een bijdrage leveren aan het bestuur. De stichting is blij dat met de aanstelling Sjoerd van der Aa ook IJssel het Fieldlab IR blijft ondersteunen.

Meer over Fieldlab IR

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven