House of Robotics

TU/e Campus gaat startups in robotica huisvesten

House of Robotics

Op de TU/Campus in Eindhoven wordt een gebouw herontwikkeld, specifiek voor startup bedrijven in de robotica. Deze technische universiteit staat in het hart van de Brainport regio, bekend van slimme hightechmachinebouw met een grote roboticacomponent.

Het ‘House of Robotics’ beschikt over vier ateliers op de begane grond en een grotere ruimte op de eerste verdieping die door een of meerdere huurders te gebruiken is. De startups kunnen gebruik maken van gedeelde faciliteiten in het gebouw en door de vestiging op het TU terrein is er een directe connectie met studenten en kennis. In het eerste kwartaal van 2019 is het gebouw klaar voor verhuur.

Inmiddels is de eerste huurder van het House of Robotics bekend: ‘Eindhoven Medical Robots’ van Maarten Steinbuch. Tevens hebben al meerdere partijen hun interesse kenbaar gemaakt.

Heeft u ook interesse in deze nieuwe locatie en mogelijkheden? Bekijk dan hier de informatie over het project.

Meer informatie

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven