Publicatie > HowToRobot Rapport Nederland

Vandaag lanceren High Tech NL Robotics (voorheen Holland Robotics) en HowToRobot het robot marktrapport 2023. Dit rapport geeft een inzage in de primaire robot- en automatiseringsbedrijven in Nederland, inclusief robotfabrikanten, integratoren, distributeurs, adviseurs and componenten leveranciers. Het rapport is gebaseerd op data van de HowToRobot website, onafhankelijk onderzoek van Gain & Co en marktinzichten inclusief bijbehorende statistieken van High Tech NL Robotics.

Het volledige rapport is te verkrijgen op de HowToRobot website voor € 2.000,-. Voor leden van High Tech NL is er een interessante ledenkorting beschikbaar. Bent u lid maar heeft u geen mail ontvangen stuur ons dan een bericht op robotics@hightechnl.nl of neem contact op met Elvis Bajric (elvis.bajric@hightechnl.nl).


Update uw bedrijfsinformatie
Is uw bedrijfsinformatie opgenomen in ons online Robotics landschap of HowToRobot.com? Pas dan eenvoudig alle informatie aan met de volgende stappen:

  • Robotics Landschap> Heeft u nog geen mail ontvangen om uw bedrijfsgegevens aan te passen maar staat uw bedrijf wel in de lijst? Neem dan contact op met robotics@hightechnl.nl. Staat uw bedrijf nog niet op de lijst? Voeg deze dan eenvoudig toe door een account aan te maken door in het menu “inschrijven” te kiezen.
  • HowToRobot> Zoek eerst uw bedrijf in de “directory” en click vervolgens op “Claim” en pas uw gegevens aan.
Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven