agROBOfood

Pitch your Robot…find your investor

agROBOfood

 

Op 10 en 11 februari 2021 vond het agROBOfood “Pitch your Robot, Find your Investor” event plaats. Het doel van het evenement was MKB-bedrijven oplossingen die ze ontwikkeld hebben voor de agrifoodsector te pitchen aan verschillende investeerders, waarmee ze financiering konden verkrijgen om hun werk verder door te ontwikkelen. 

Het event was een groot succes met meer dan 25 pitchers mee en 50 investeerders. Op de eerste dag vonden de pitches plaats op basis van de regio en de tweede dag op basis van het applicatiedomein. Beide dagen hadden de investeerders de mogelijkheid om de pitches te bekijken, vragen te stellen en samen met de jury te beslissen over de winnaars van de wedstrijd.

Na twee mooie en inspirerende dagen zijn de volgende pitchers als winnaar uit de bus gekomen: 

  • AgXeed
  • Faromatica
  • HONEY.AI

De winnaars krijgen een aantal  prijzen waarmee ze hun oplossingen naar een volgend level kunnen brengen. De volgende prijzen zijn uitgereikt.

Zoekt u ook financiering voor uw ontwikkeling?

Vanaf nu is de tweede Open Call binnen het agROBOfood project geopend. Kijk hier voor meer informatie.

Dit event is een van de activiteiten binnen het agROBOfood project
Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven