Ontdek waar en hoe robotautomatisering in uw proces past

ABB biedt Augmented Reality op een Smartphone aan om robotinstallaties te vereenvoudigen. Veel MKB bedrijven zijn op zoek naar een vorm van robotautomatisering, maar weten niet hoe ze hier mee moeten beginnen. RobotStudio is onze intuïtieve digitale tool die de installatie en het gebruik van robots helpt vereenvoudigen.

De nieuwe RobotStudio AR-viewer van ABB biedt een snelle en handige manier om te visualiseren waar en hoe robotautomatisering in uw proces kan passen met behulp van een smartphone of tablet.

Op een eenvoudige manier kunt u zien of  een robot geschikt is voor uw toepassing.

De RobotStudio AR Viewer app kan worden gebruikt om elk model dat in RobotStudio is gemaakt te testen, zodat gebruikers een idee kunnen krijgen van de grootte en de schaal van een robot of robotcel en hoe deze kan worden ingezet op een fabrieksvloer om bestaande productieapparatuur te omzeilen. Met behulp van Augmented Reality (AR) technologie, overlapt de app de gemodelleerde oplossing in de werkelijke productieomgeving, met de mogelijkheid om deze op ware grootte te schalen en te roteren door een verscheidenheid aan hoeken om het beste resultaat te bereiken.

De AR Viewer is ideaal voor bedrijven die nieuw zijn op het gebied van robotica, of voor bedrijven die eerder geen tijd of middelen hadden om te beginnen met het plannen van een installatie. Download de app voor IOS en Android

Lees meer

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven