Webinar

Hoe beheer(s) je robots op afstand in de cloud?

Webinar

Op 8 oktober 2020 verzorgde Schneider Electric in nauwe samenwerking met Automotion nv en Holland Robotics een webinar voor machinebouwers over het beheer van robots op afstand. Op deze pagina vindt u hoogtepunten uit de sessie én links naar de herhaling van het webinar. Wat is Remote Management? Als we het over Remote Management hebben, dan hebben we het over het beheer van robots en machines op afstand. Remote Management valt onder te verdelen in Remote Access (op afstand toegang tot de machine), Remote Monitoring (live meekijken) en Remote Troubleshooting (problemen op afstand oplossen). In dit webinar voor machinebouwers laten Thijs Dorssers (Holland Robotics), Rick Laan (Schneider Electric), Bart van Quickelberghe (Automotion) en John Coppens (Schneider Electric) precies zien wat Remote Management inhoudt en waarom dit voor machinebouwers zo interessant is. Holland Robotics maakt zich hard voor het verspreiden van roboticakennis. Het Belgische Automotion ondersteunt machinebouwers en systeemintegratoren bij de ontwikkeling van hun machines.

Bekijk een korte samenvatting van het webinar

Meer uitleg over het behe(e)r(s)en van robots in de cloud vindt u hier. Bekijk onze eventpagina voor geplande bijeenkomsten
Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven