1e deadline Smart Industrie Call 2019

Heeft u een onderwerp dat niet mag ontbreken in de Smart Industry Call?

1e deadline Smart Industrie Call 2019

In het samenwerkingsprogramma Smart Industry financiert NWO inzichtgevend en innovatief onderzoek op het gebied van slimme producten en diensten, die industriële en productsystemen toekomstrijp maken. Een nieuwe call voor projectvoorstellen staat nu open. De onderzoeksinstellingen moeten uiterlijk donderdag 27 juni een Expression of Interest indienen.

Heeft u nog onderzoekstopics op het gebied van robotica die niet mogen ontbreken in deze call, dien deze dan nu in bij Holland Robotics. Wij brengen deze verder onder bij de onderzoekers.

Multidisciplinaire samenwerking
De onderzoekstopics liggen op het snijvlak van personalisatie, big data, autonome systemen, slimme systemen en slimme apparatuur. Alle projecten moeten een duidelijke multidisciplinaire samenwerking zijn, die steunt op zowel de creatieve industrie, de High Tech Systemen en Materialen community en de Data Science/big data community. Publiek-private samenwerking is vereist, en onderzoekers mogen zowel academisch als een mix van universitaire en hogeschool researchers zijn.

Deadline
Wilt u dat uw onderwerp wordt meegenomen, laat dit dan uiterlijk op dinsdagmorgen 25 juni te reageren.

Interesse?
Indien u interesse heeft of een onderwerp dat niet mag ontbreken dan kunt u contact opnemen met Willem Endhoven; willem.endhoven@hightechnl.nl

Meer informatie

Download Call for proposals info

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven