Gaat jouw bedrijf ook mee naar Vision Robotics & Motion?

7 & 8 Juni – Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Vision, Robotics & Motion is een combinatie van vakbeurs en congres waar toonaangevende leveranciers en wetenschappers uit de Benelux en Duitsland de nieuwste ontwikkelingen tonen op het gebied van o.a. vision, robotica, sensoren, mechatronica, aandrijf- en besturingstechnieken en alle benodigdheden zoals grippers en veiligheidssystemen. Vision, Robotics & Motion is dan ook hét platform waar machinebouwers, wetenschappers, systeemintegratoren en eindgebruikers elkaar ontmoeten.

High Tech NL cluster Robotics (voorheen Holland Robotics) gaat ook dit jaar deelnemen met een gezamenlijk Paviljoen. Een laagdrempelige manier om jouw bedrijf in de spotlight te zetten onder de vlag van High Tech NL. Heb je interesse om deel te nemen aan ons paviljoen? We hebben voor maximaal 8 deelnemers een plek en vol is echt vol!

Onze stand nummer is 150, zie (plattegrond) voor de indeling. Deelnameprijs is € 2.600,- All-in prijs excl. btw en wordt rechtstreeks door de organisatie (Mikrocentrum) 1 op 1 aan jouw bedrijf gefactureerd.

Inschrijven:

Via deze link kun je jouw bedrijf direct inschrijven. Geeft bij stand nummer 150 aan en vul natuurlijk je bedrijfsgegevens in 😉.

Wij krijgen automatisch een seintje van jouw inschrijving en nemen daarna contact op om jouw deelname te bespreken. Denk hierbij aan gezamenlijke demo’s, presentaties of contacten die je graag gedurende deze beurs zou willen leggen.

Heb je vragen? Neem dan contact op met:

Elvis Bajric

Business Developer Holland Robotics

Tel: +31 (0)6 – 199 121 93

E-mail: elvis.bajric@Hightechnl.nl

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven