Open Call DIH-HERO

DIH-HERO | Subsidiemogelijkheden in COVID-19 RESPONSE OPEN CALL 2021

Open Call DIH-HERO

Heeft u een innovatie of ontwikkeling op het gebied van robotica die bijdraagt aan de huidige situatie met betrekking tot COVID-19? Dan kunt u mogelijk gebruik maken van de nieuwe open call binnen het DIH-HERO project.

COVID-19 Response and Deployment Call 2021 is bedoeld om robottoepassingen in healthcare te versnellen en de inzet van op robots gebaseerde oplossingen mogelijk te maken. Tot 8 projecten met een max. bedrag van €250.000 kunnen worden gefinancierd door het DIH-HERO netwerk. De speciale COVID-19 acties zijn gericht op brede COVID-19 oplossingen en -robottoepassingen in de huidige situatie. Denk hierbij onder andere aan herstel en ondersteuning bij dagelijkse uitdagingen die het gevolg zijn van COVID-19.

Deadline open call

15 januari 2022 | 23:59

Meer informatie

Meer informatie over deze open Call kunt u zien via dit webinar of via de website van DIH-HERO.

Bekijk webinar Website

xx


Over DIH-HERO

Het project heeft als doel een onafhankelijke organisatie te creëren die verbindingen legt tussen kennisinstituten, commerciële bedrijven, investeerders en overige stakeholders. DIH-HERO stimuleert samenwerking tussen deze partijen zodat ze hun producten en diensten sneller naar de gezondheidszorg markt kunnen brengen.

Lees verder

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven