Uitdagingen in cybersecurity en veiligheid

Call for papers voor Cybersecurity for Robotics Conference

Uitdagingen in cybersecurity en veiligheid

De groei van robotica-systemen brengt steeds meer risico’s en uitdagingen voor cybersecurity en veiligheid met zich mee. Hierdoor wint cybersecurity voor robotics als multidisciplinair onderzoeksdomein aan relevantie en belang. De Cybersecurity for Robotics Conference (CSfR) is de eerste in een serie jaarlijkse evenementen die gewijd is aan thema’s als cybersecurity, robotics, artificial intelligence, IoT, Industry 4.0, realtime communicatiesystemen en aanverwante gebieden.

De conferentie wil onderzoekers samenbrengen die zich bezighouden met cybersecurity. Zij onderzoeken samen de risico’s, kwetsbaarheden, veiligheidsoverwegingen en oplossingen voor cybersecurity in robotica-systemen. De conferentie wordt georganiseerd door LSEC in samenwerking met ECSO, EFFRA en de Basque Cybersecurity Centre. De Basque Cybersecurity Days vinden tegelijkertijd plaats, op 20 en 21 november 2019 in Bilbao.

De deadline voor het indienen van papers is 15 september 2019.

Meer informatie over CSfR

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven