Arthur de Crook verlegt focus

Anouschka Versleijen interim-directeur RoboValley

Arthur de Crook verlegt focus

Arthur de Crook treedt per 1 februari terug als managing director van RoboValley. De Crook blijft wel verbonden aan RoboValley: in de rol van ambassadeur gaat hij zich de komende maanden richten op het verder uitbouwen van de bestaande partnerschappen. Anouschka Versleijen volgt De Crook op als managing director ad interim.

“Na drie jaar bouwen is een stevig fundament gelegd voor RoboValley. We hebben hard gewerkt aan het realiseren van een robotica-ecosysteem en je ziet dat dit nu zijn vruchten begint af te werpen. Dankzij RoboHouse, de Robotics & AI Accelerator en de startups die zich hier de afgelopen jaren hebben gevestigd, wordt nieuwe roboticatechnologie nu echt naar de markt gebracht”, zegt De Crook. “Hierdoor kan ik met een gerust hart mijn taken overdragen en mijn focus verleggen. Ik heb er veel zin in om in de rol van ‘RoboValley ambassador’ een aantal grote projecten te realiseren rondom de bestaande partnerships.”

Versleijen: “Ik wil Arthur bedanken voor zijn grote inzet de afgelopen jaren. Hij heeft samen met het team en alle betrokken partners de fundamenten gelegd van het RoboValley-ecosysteem. We gaan er hard aan werken om te zorgen dat dit nu verder tot bloei komt.”

Het RoboValley stichtingsbestuur besluit binnenkort over de definitieve invulling van de functie.

Bron: RoboValley, 1 februari 2018
Auteursrecht is voorbehouden aan RoboValley.

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven