Master voor toptalent

Aanbod: volledig gesponsorde 1-jarige MA in Robotica in Barcelona

Master voor toptalent

Ben jij een toptalent op het gebied van Robotica en wil je je verder ontwikkelen? Dan is een master met daaraan gekoppeld een stage op Harbour.Space University (HSU) in Barcelona wellicht iets voor jou!

HSU is een universiteit die zich richt op technologie, design en high tech ondernemerschap en heeft de ambitie een ecosysteem te creëren om jonge talenten wereldwijd te verbinden met succesvolle spelers in de industrie. De Advanced Algorithms and data structures module wordt bijvoorbeeld onderwezen door Mike Mirzayanov, oprichter en CEO van Codeforces, het grootste online platform voor programmeerwedstrijden met meer dan 600.000 gebruikers.

HSU biedt een volledig gesponsorde master aan toptalent op het gebied van Robotica aan. Dit is een 1-jarige master met daaraan parallel een stage van 20 uur per week bij Remy Robotics. De tuition fee van € 22.900 wordt volledig gedekt en daarnaast is er € 1000 per maand beschikbaar om in het levensonderhoud te voorzien.

Er zijn in totaal 20 plaatsen beschikbaar waarvan er reeds enkele gevuld zijn door toptalent uit onder meer Japan, Syrië, Zuid-Afrika en Rusland.

Interesse?

Neem dan contact op met Thijs Dorssers, projectmanager Holland Robotics: thijs.dorssers@hollandrobotics.com of 088 – 555 43 33.

Naar overzicht
Delen:
Review Maarten Steinbuch
Holland Robotics speelt nadrukkelijk in op de wens vanuit het wetenschapsveld. Het is belangrijk dat we op nationaal niveau een wetenschappelijke innovatieagenda gaan invullen.
Maarten Steinbuch
Scientific director van het High Tech Systems Center van de TU Eindhoven