WWA BV

WWA richt zich op proces design, turn-key projecten, productontwikkeling en het verlenen van service en onderhoud op onder andere het gebied van handeling, frezen, ontbramen, boren/tappen, lijmen/kitten, lassen, meten (laser- en camera systemen) en end of line testsystemen waarin bij voorkeur Industriële robots worden toegepast.

WWA heeft kennis van software op het gebied van Industriële robots, PLC’s en bijbehorende communicatie protocollen, bus systemen, simulatie van processen, bereikbaarheid studies en OEE (Overall Equipment Effectiveness).

Op robot en PLC gebied zien we dat er nog te weinig specifieke kennis in de markt is. Zeker op robot gebied is dit het geval. Voor de projecten en de productontwikkeling die WWA doet, vragen we een hoog niveau van onze mensen. Zowel op software als op hardware gebied is dit gewenst. Deze kennis is bij WWA in huis.

Daarom leidt WWA haar eigen mensen op. Ook voor een schoolverlater of voor een stageplaats is WWA een interessante werkplek.

WWA verzorgt ook trainingen en cursussen aan het bedrijfsleven en scholen. Robot en/of PLC cursussen worden door WWA aan beginnelingen en gevorderden gegeven. WWA verzorgt het vak robotica aan de ROC in Eindhoven. Tevens verzorgt WWA ook minors aan bijvoorbeeld de Hogeschool Utrecht op het gebied van robotica.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy paid course free download
download redmi firmware
Free Download WordPress Themes
Integrator
Community
Terug naar overzicht
Delen: