WiredWorkers

WiredWorkers is een innovatief bedrijf, gespecialiseerd in collaboratieve robots oftewel cobots, en gevestigd in Doetinchem. WiredWorkers is continue in beweging, op zoek naar nieuwe automatiseringsmogelijkheden.

Met advies over automatisering en robotisering maakt WiredWorkers cobots toegankelijk voor het MKB. Met Menntronics als dochterbedrijf hebben zij niet enkel kennis van collaboratieve robots, maar ook van diverse machines die in te zetten zijn om processen te automatiseren.

WiredWorkers kan de cobot integreren in het productieproces van de klant. De  software en hardware van WiredWorkers maakt de cobots nog flexibeler en maken het mogelijk dat cobots ook ingezet kunnen worden als uitzendkrachten. Daarnaast verzorgt WiredWorkers trainingen voor medewerkers en managers, zodat zij leren omgaan met de cobots en ze op de juiste manier integreren.

Naast implementatie en onderhoud levert WiredWorkers ook accessoires en hulpstukken voor de cobots om diverse toepassingen uit te kunnen voeren zoals: grippers, visionsystemen etc. Deze artikelen zijn direct te bestellen in de webshop van WiredWorkers: https://wiredworkers.io/webshop/

WiredWorkers bestaat uit een multidisciplinair team, met alles onder één dak zijn zij de partner op het gebied van automatisering. 

Contact
WiredWorkers B.V.
Logistiekweg 34
7007CJ Doetinchem

Website: www.wiredworkers.io
Telefoonnummer: 0314 700 590

Contactpersoon
Robbin Mennings (CEO)
E-mail: robbin.mennings@wiredworkers.io
Linkedin Robbin Mennings

 

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download lava firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
Robotics Startup company
Community, Participant
Terug naar overzicht
Delen: