vhp Human Performance

vhp human performance en robotisering

De inpassing van robots en cobots in bedrijven gaat een stap verder dan de traditionele automatisering. Zeker bij het vinden van de ideale samenwerking tussen de mens en cobot. vhp human performance is gespecialiseerd op de raakvlakken mens-machine en mens-organisatie. Wij zien de toename van automatisering en robotisering in de industrie, de zorg en in het publieke domein. Het kan een uitkomst zijn, maar het kan ook een nieuw probleem scheppen. Wij zoeken de ideale samenwerking en proberen de kwaliteiten van de mens voor de organisatie maximaal te benutten. Onze expertise is hierin complementair aan de expertise van robot- en cobot-ontwikkelaars.

Onze rol in het speelveld van robotisering bij bedrijven

  • Wij verkennen en begeleiden de verandering van de organisatie. We helpen de directie met het vertalen van de urgentie naar een visie. We organiseren draagvlak binnen de organisatie om de inzet van cobots te omarmen. Wij ontwerpen de nieuwe procesgang, een nieuwe werkomgeving, of nieuwe werkwijzen.
  • We ontwerpen de nieuwe invulling van de werkzaamheden voor de mens. Wat brengt de nieuwe technologie aan verandering teweeg? Hoe wordt het werk anders, en vooral beter en leuker? We helpen met het ontwerpen van nieuwe functies en we trainen en begeleiden de organisatie.
  • We ontwikkelen veilige en soepele interactie tussen machine en mens. We reiken kennis en tools aan om de raakvlakken tussen mens en cobot te optimaliseren. Denk aan fysieke aspecten (afmetingen, reiken, zien), maar ook aan de cognitieve (waarnemen, begrijpen, communiceren). We denken graag mee om de mentale aspecten van de samenwerking tussen mens en cobots goed in beeld te krijgen en te vertalen naar handvatten voor de toekomst.

 

Onze aanpak kenmerkt zich door co-creatie en onze integrale blik. Wij betrekken de mensen in de organisatie, van directie tot werkvloer. En we kijken altijd verder dan de feitelijke opdracht: Wat wil de organisatie op langere termijn bereiken? En liggen de oplossingen misschien elders in de keten?

Geïnteresseerd? Aarzel niet contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

vhp human performance BV
Huijgensstraat 13a
2515 BD Den Haag

Telefoon: +31 70 38 92 010
Website: www.vhp.nl
E-mail: info@vhp.nl

Contactpersoon: Marike Rupert (Consultant)
Mobiel: 06 1755 6322
E-mail: marikerupert@vhp.nl
LinkedIn-profiel Marike Rupert

Contactpersoon: Jan Legters (Business Consultant)
Mobiel: 06 4905 2530
E-mail: janlegters@vhp.nl
LinkedIn-profiel Jan Legters

Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
udemy free download
download xiomi firmware
Download WordPress Themes
Service Robots for Personal and Private Use
Community, Participant
Terug naar overzicht
Delen: