VDL Steelweld

VDL Steelweld staat al meer dan 50 jaar bekend als een innovatieve system integrator binnen de industriële automatisering. We ontwikkelen en leveren turn-key productielijnen in met name de automobielindustrie, maar ook in andere sectoren van industriële productie.

Onze klanten in de automobielindustrie zijn automobielfabrikanten als Jaguar-Land Rover, Ford, Volvo en BMW maar ook tier-1 toeleveranciers zoals Voestalpine. Voor deze klanten maken we productielijnen voor de assemblage van carrosseriedelen en voor de eindmontage. De processen en productiemiddelen worden volledig op maat gemaakt naar de wensen en eisen van de klant. Het betreft in het algemeen sterk geautomatiseerde lijnen waarop vaak verschillende modellen in mix geproduceerd kunnen worden. De lijnen worden ontworpen op het produceren van enige honderden tot meer dan 2000 auto’s per dag. Ook levert VDL Steelweld manuele en semi-automatische productielijnen voor de assemblage van lagere volumes.

Buiten de automobielindustrie bedienen we klanten die op zoek zijn naar een professionele turn-key oplossing voor hun automatiseringsvraagstuk. Onze kracht is dat we projecten volledig turnkey leveren; van simultaneous engineering, procesdefinitie, ontwerp, simulatie, productie, assemblage, installatie en inbedrijfname tot optimalisatie en training. Binnen onze volledig geïntegreerde projectorganisatie beschikken we over professionele medewerkers om de juiste kwaliteit te waarborgen.

We ondersteunen onze klanten wereldwijd vanuit locaties in Europa, Noord Amerika en Azië.

VDL Steelweld
Terheijdenseweg 169
4825 BJ Breda

Telefoon: 076-5792700
Website: www.vdlsteelweld.com
E-mail: info@vdlsteelweld.com

Contactpersoon: Peter de Vos (directeur)

Integrator
Community
Terug naar overzicht
Delen: