Singularity University Nederland

SingularityU Nederland bestaat uit de Nederlandse Alumni van Singularity University, een belangenorganisatie die zich inzet voor het creëren van een positieve en duurzame wereldwijde impact. We creëren programma’s om mensen de tools en begeleiding te geven om geavanceerde technologieën te begrijpen en toe te passen. Dit stelt hen in staat om hun industrieën, bedrijven, carrières en levens opnieuw uit te vinden en opnieuw uit te vinden.

SingularityU Nederland streeft ernaar bedrijven te onderwijzen, te bekrachtigen en te inspireren om technologie toe te passen om de grote uitdagingen van de mensheid aan te pakken. We richten ons op de groeiende impact van convergerende exponentiële technologieën op onze samenleving en bedrijven. Onze Innovation Hub richt zich op vier belangrijke gebieden waarin bedrijven en wetenschappers in Nederland wereldleiders zijn: voedsel, gezondheid, mobiliteit en water.

Met sprekers zoals Maarten Steinbuch over Faculty Robotics en Jim Stolze over Exponential Leadership / Artificial Intelligence onderwerpen die Robotica zeer raken.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy free download
download intex firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
Educational & Research Facilities and Organizations
Community
Terug naar overzicht
Delen: