Singularity University Nederland

Bedrijfsprofiel:

SingularityU Nederland bestaat uit de Nederlandse Alumni van Singularity University, een belangenorganisatie die zich inzet voor het creëren van een positieve en duurzame wereldwijde impact. We creëren programma’s om mensen de tools en begeleiding te geven om geavanceerde technologieën te begrijpen en toe te passen. Dit stelt hen in staat om hun industrieën, bedrijven, carrières en levens opnieuw uit te vinden en opnieuw uit te vinden.

SingularityU Nederland streeft ernaar bedrijven te onderwijzen, te bekrachtigen en te inspireren om technologie toe te passen om de grote uitdagingen van de mensheid aan te pakken. We richten ons op de groeiende impact van convergerende exponentiële technologieën op onze samenleving en bedrijven. Onze Innovation Hub richt zich op vier belangrijke gebieden waarin bedrijven en wetenschappers in Nederland wereldleiders zijn: voedsel, gezondheid, mobiliteit en water.

Met sprekers zoals Maarten Steinbuch over Faculty Robotics en Jim Stolze over Exponential Leadership / Artificial Intelligence onderwerpen die Robotica zeer raken.

Bedrijfsnaam:Singularity University Nederland
Adres:Torenallee 22-06
Postcode:5617 BD
Plaats:Eindhoven
Provincie:Noord-Brabant
Website:Ga naar website
Email:info@singularityunl.org
Opleidingen: Werken met
Niveau: WO
Opleiding in domein: Informatie en Mechatronica
Onderwijstype: Privaat
Duur opleiding: Cursus, Workshop
Educational & Research Facilities and Organizations
Community
Terug naar overzicht
Delen: