Sentech B.V.

Sentech, the sensor integrators, levert sensorkennis en -innovatie. Hoe complexer de vraag, hoe groter de toegevoegde waarde. Wij leveren in de vorm van unieke en slimme sensoroplossingen voor complexe meet- en regelvraagstukken van bedrijven in technologische branches. Ons werkterrein is onderverdeeld in vier segmenten: Automotive & Heavy Vehicles, Healthcare & Instruments, High Tech & Robotica en Agrotechnology & horticulture.

Sentech bestaat omdat wij van sensortechnologie houden! En omdat wij 15 jaar geleden zagen dat technologische bedrijven met complexe ontwikkelprocessen, behoefte hebben aan een R&D-partner op het gebied van sensortechnologie. Een behoefte die grote sensorfabrikanten niet zelf in kunnen vullen. Wij zijn tot in het extreme betrokken bij onze opdrachtgevers en hun werk.

De producten die wij ontwikkelen zijn in geen enkele sensorcatalogus te vinden. Voor onze sensorassemblages maken wij zoveel mogelijk gebruik van standaardproducten van onze partners (diverse merkfabrikanten). Als er geen standaardsensor geschikt is voor de gewenste toepassing, modificeren we sensoren zodat ze wel passen.

We lopen voorop in de toepassing van innovatieve sensortechnologie, voor bijvoorbeeld hoognauwkeurige positionering en detectie. Denk aan optische, inductieve of magnetische encoders. Sterker nog: we jagen sensorinnovatie aan en zetten daarin de toon.

Challenge accepted.

Sentech B.V.
Looier 5
5253 RA Nieuwkuijk

Telefoon: +31 (0)73 2200 000
Website: www.sentech.nl
E-mail: info@sentech.nl

Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes
free download udemy paid course
download karbonn firmware
Download WordPress Themes Free
Integrator
Community, Participant
Terug naar overzicht
Delen: