Robotize

Robotize is een system integrator voor robotsystemen met als missie om uw productie door robotisering slimmer en efficiënter te maken. Onafhankelijk van een robottype- leverancier, leveren wij de automatisering van uw productielijn. Wij kijken naar het totaalplaatje van uw productieomgeving. Robotisering is niet het doel maar een middel. Robots en machines moeten volgens ons integraal, slim en flexibel werken. Daarvoor hebben wij de benodigde kennis in huis. We hebben ervaring met speciaal machinebouw, vision, robotica, industriële IT (ERP/MES/OEE) en printing.

Robotize is een samenwerkingsverband (Joint Venture) tussen Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek. Zij hebben hun krachten gebundeld om een integrale turn-key oplossing aan te bieden in de optimalisatie van het productieproces. Samen hebben Machinefabriek Geurtsen en Hollander Techniek meer dan 130 jaar technische ervaring in de productie. In totaal zijn er 100 professionals die willen bijdragen aan de optimalisatie van uw productie. Machinefabriek Geurtsen heeft de focus op engineering, fabricage en onderhoud van speciale machines voor uiteenlopende branches. Hollander Techniek heeft de focus op industriële automatisering en robotbesturingen.

De medewerkers vormen onze grootste kracht. Dankzij vele unieke opdrachten zijn ze creatief in het vinden van oplossingen en hebben ze veel vakkennis in hun specialisatie. Onze medewerkers krijgen ook de vrijheid om zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Zo houden we ons kennisniveau hoog. En onze passie voor het vak natuurlijk!

Wij zien een snel veranderende wereld waarin de gebruiker geen standaardproducten meer wil, maar alles op maat. Dit vergt flexibiliteit van productieomgevingen en maakt uitbesteden lastig. De concurrentiepositie staat onder druk waardoor een flexibele productie en kostenefficiëntie noodzakelijk zijn. Dit vraagt om verdere automatisering.

Geautomatiseerde productie is steeds minder het alleenrecht van de grote industrie, ook het MKB en zelfs consumenten halen de productie zelf in huis. Bijvoorbeeld door de ontwikkeling van de 3d printer. Robotize sluit de ogen hier niet voor, maar neemt deze ontwikkelingen mee in haar oplossingen.

Wij geloven in een slimme productieomgeving waarin alle onderdelen integraal samenwerken. Van robots tot machines, alles is slim en efficiënt ingericht om ervoor te zorgen dat u zo goedkoop en flexibel mogelijk produceert.

Robotize
Boogschutterstraat 30
7324 AG Apeldoorn

Telefoon: 055 – 7600 800
Website: www.robotize.nl
E-mail: info@robotize.nl
Company LinkedIn

Contactpersoon: Erwin Hoeksma (Sales Manager)
Mobiel: 06 – 868 08 700
E-mail: E.hoeksma@robotize.nl

Industrial Robots, Integrator
Community
Terug naar overzicht
Delen: