Refitech Composites B.V.

Refitech is gespecialiseerd in maatwerk serieproductie van industriële componenten van koolstof- en glasvezelcomposieten. Het bedrijf is opgericht in 1989 en sindsdien gegroeid tot ISO gecertificeerde OEM leverancier van zowel nationale als internationale bedrijven. Refitech biedt samengestelde productoplossingen voor verschillende markten, waaronder de machine- en apparatenbouw, robotica, Unmanned Aerial systemen, Air Cargo, medische apparatuur en maritieme toepassingen. De dienstverlening omvat engineering, prototyping, serieproductie inclusief de assemblage en CNC-composiet frezen. Enkele voorbeelden van producten zijn lichtgewicht carbon robotarmen, impact sterke behuizingen, stijve grijper frames en x-ray panelen.

Naast maatwerk levert Refitech een breed assortiment lichtgewicht standaard oplossingen. Het productassortiment is voorzien van technische informatie en tekeningen welke online beschikbaar zijn voor engineers en bedrijven om zelf lichtgewicht te construeren. Refitech biedt uiteraard ook de service aan om op basis van standaard producten een maatwerkoplossing samen te stellen. Deze one-stop-shop formule is online vindbaar via carbonwebshop.nl.

Refitech heeft momenteel 30 medewerkers en 2 locaties. De hoofdvestiging in Waalwijk en een eigen locatie in Ningbo, China. Winnaar van een ESEF award, composiet award en JEC World finalist in 2019.

Refitech Composites BV
Sluisweg 30
5145 PE Waalwijk
Website: www.refitech.nl

Contactpersoon: Bas Nijpels (Sales Engineer)
E-mail: info@refitech.nl
Telefoon: +31 (0) 416 33 05 89

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
free online course
download micromax firmware
Download Premium WordPress Themes Free
Ancillary Business
Community, Participant
Terug naar overzicht
Delen: