NCOI (trainingslocatie)

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingen is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn onze programma’s uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en die een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Bewezen succesvol met ruim 1.250 opleidingen en trainingen

NCOI Opleidingen verzorgt door heel Nederland ruim 1.250 opleidingen en trainingen. NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van werkend Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan op de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal staan bij ons uw werkervaring en werkpraktijk altijd centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

HBO Industriële Automatisering
HBO Mechatronica (met subsidie)
HBO Mechatronica
MBO Technicus Mechatronica Systemen niveau 4
MBO Eerste Monteur Mechatronica niveau 3
MBO Mechatronica
MBO Installeren, Inregelen en Testen
MBO Vakopleiding Mechatronica
Basisopleiding Mechatronica
PLC Besturingstechniek (PLC-3)
PLC (PLC-2)
Industriële Automatisering (PIT-4)
Informatica en Netwerkbeheer
Softwaredevelopment
IT voor Niet-IT’ers 

NCOI Opleidingen heeft opleidingslocaties door heel Nederland. Op onze website staat bij elke opleiding of training aangegeven in welke plaatsen de klassikale lessen gegeven worden.

U kiest zelf de plaats uit waar u gaat studeren. NCOI heeft in iedere plaats meerdere locaties waar de opleidingen gegeven worden.

Educational & Research Facilities and Organizations
Community
Terug naar overzicht
Delen: