Hogeschool Dirksen

Over Dirksen Opleidingen/ Hogeschool Dirksen

Dirksen is vanuit een specialist in elektronica-opleidingen gegroeid naar een allround opleider voor iedereen die te maken heeft of krijgt met technische ICT. Wij hebben ruim 50 jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen. Onze cursussen, trainingen en erkende mbo- en hbo-opleidingen worden “in huis” ontwikkeld. Dat doen wij samen met een team van gemotiveerde docenten en auteurs. Al deze mensen hebben ruime praktijkervaring en dragen hun kennis graag aan je over.

Bij ons is theoretische kennis altijd gekoppeld aan een sterke link naar de praktijk. Wij maken je tijdens de studie bewust van hoe en waarom je het geleerde toepast en wat dit bijdraagt in het groter geheel van je organisatie. Op deze wijze kun je het geleerde effectief opslaan en zowel tijdens als na de studie toepassen in je eigen werksituatie. Hierdoor stijgt je waardering, inzet en motivatie voor je functioneren. Studeren wordt zo nog leuker!

Graag helpen wij jou je studie tot een succesvol einde te brengen. Wij begeleiden je van het kiezen van de juiste studie tot en met het voorbereiden van je examen.

Ook voor maatwerk en incompany
Ons gehele opleidingsaanbod kunnen wij voor bedrijven naar wens aanpassen. Of het nu gaat om het aantal cursisten, de cursusinhoud, de locatie of de prijs, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Opleidingsaanbod HBO Technische informatica:

Losse cursussen en trainingen:

 

Educational & Research Facilities and Organizations
Community
Terug naar overzicht
Delen: