HAHN RobShare GmbH

Huur of lease een collaboratieve robotset en plaats deze gewoon tussen uw huidige werknemers. Snel opschakelen, inzicht en continuïteit in de output: dat is wat we u beloven. Bent u voorbereid op de nieuwste ontwikkelingen in de productie? Vertrouw vandaag op de mogelijkheden van mens-robot-samenwerking en breidt uw personeel uit met slimme en collaboratieve robots: de RobShare Cobots. Huur of lease een UR, Doosan, Wemo Xpacker, MiR, Techman of Sawyer cobot, ontworpen voor slimme automatisering van repetitieve taken.

Ga voor ROBOTS AS A SERVICE (RaaS): geen investering, wel de voordelen van robotisering met collaboratieve robots. Via RaaS kunt u flexibel automatiseren en uw organisatie op de route naar Industry 5.0 zetten. Waar komt u handen tekort en wat moeten die handen doen? Zijn het Pick & Place taken aan een lopende band, moet er een machine beladen worden of moet er worden geschroefd? We hebben standaard oplossingen voor UW APPLICATIE, zodat u snel geholpen bent met extra productiviteit. Onze cobots zijn voor mensen veilig om met en naast te werken. Er is geen hekwerk nodig om ze af te schermen van uw werknemers. Dat betekent dat ze makkelijk inpasbaar zijn op elke productievloer.

Onze cobots werken in verscheidende branches en industrieën: Metaalsector | Automotive | Verpakkingsindustrie | Logistiek | Elektronica | Agrifood | overige maakindustrie.

Met de Robot Supervisor heeft u geen omkijken naar uw flexibele arbeidskracht. En met onze software, altijd inzicht in de productiviteit en gedraaide uren van de cobot. Zo betaalt u alleen voor gewerkte uren. Geen pauzes, ziekmeldingen of extra kosten voor overwerk.

RobShare is onderdeel van de HAHN groep, die werkzaam is in heel de wereld. RobShare werkt in Nederland samen met haar partner, cobot system integrator in Nederland, Olmia Robotics. Hiermee bent u gegarandeerd van de expertise van beide organisaties.

Website: www.hahnrobshare.nl

Silvester de Keijzer, CEO
LinkedIn-profiel Silvester de Keijzer
Mobiel +49 174 695 31 15
E-mail: s.dekeijzer@hahnrobshare.com

Integrator
Community, Participant
Terug naar overzicht
Delen: