Fontys Hogescholen

Fontys verzorgt onderwijs en onderzoek en vormt als brede hogeschool de grootste publieke kennisinstelling in Zuid Nederland. Door onderwijs en onderzoek te verbinden aan innovatieprocessen van de regio en daarbuiten wil Fontys een innovatiemotor van de regio zijn. Met haar onderwijs en onderzoek in vrijwel alle sectoren van de samenleving is de impact van Fontys groot.

Vanwege onze vertegenwoordiging op sleutelposities in nagenoeg alle sectoren komt iedereen die woont en werkt in Zuid Nederland – direct of indirect – met Fontys in aanraking. We leiden grote groepen talentvolle jong volwassenen op in vele beroepen. Na hun studie ontmoeten we hen als collega, als stagebegeleider, als samenwerkings- of onderzoekspartner, of als professional die zijn kennis wil verrijken of verdiepen.

Ook na de studie kan iedereen terecht bij Fontys voor bij- of nascholing, onder andere via de Open Learning Labs: korte en gratis online lesmodules gecombineerd met labsessies op locatie bij Fontys. Ontdek hoe onze kennisboosters jou als (technisch) professional up-to-date houden.

Opleidingen die een link hebben met robotica zijn:

Informatica – Software Engineering en Business Informatics
HBO-ICT: met 11 afstudeerrichtingen
Elektrotechniek
ICT Service Management (Associate degree)
Mechatronica
Leraar Science and Technology Sittard
Leraar Science and Technology Tilburg
Werktuigbouwkunde
Basiscursus Robotarmen
Cursus mobiele robots

 

Educational & Research Facilities and Organizations
Community
Terug naar overzicht
Delen: