Dr.-Knippenbergcollege

Het gonst op het Dr.-Knippenbergcollege. De meest dynamische school van Helmond is constant in beweging. Er wordt gepassioneerd gewerkt aan de kwaliteit van ons onderwijs en sociale vaardigheden. We investeren in vooruitgang om naadloos te blijven aansluiten bij de realiteit van de dag. Een fijne, veilige school waar we trots zijn op onze 1700 leerlingen. We zien ze groeien en actief deelnemen aan de binnen- en buitenlesactiviteiten. Door dit rijke palet kunnen ze zichzelf ontdekken en in de volle breedte ontplooien.

Op het Dr.-Knippenbergcollege dagen we medewerkers en leerlingen uit te laten zien wie ze zijn. Schoolresultaten zijn daarbij een onafhankelijke graadmeter. Het welbevinden van iedereen op onze school een tastbaar bewijs. Laat je zien!
Binnen Helmond zijn wij al ruim tien jaar dé school voor techniekonderwijs en we bieden je de beste voorbereiding op een vervolgopleiding in de techniek. Opdrachten krijg je van bedrijven uit verschillende sectoren: gezondheid, sport, automotive, robotica, voeding, ICT en duurzaamheid. Bij de uitvoering leer je samenwerken, creatief te denken en kritisch beoordelen. Je leert jezelf en je resultaten te presenteren. Je krijgt ruimte om te ondernemen en je leert onderzoeken en ontwerpen.

Lees hier alles over onze robotwedstrijden in San Diego, maart 2018
We organiseren ook jaarlijks een Kennismakingsmiddag Technologie waar Robotica aan de orde komt, kennismakingsmiddag 23 januari 2019.

Educational & Research Facilities and Organizations
Community
Terug naar overzicht
Delen: