Codian Robotics

Wij zijn een flexibele en klantgerichte partner voor machinebouwers. Door gebruik te maken van onze expertise kunnen onze klanten zich volledig focussen op het bouwen en verkopen van hun toepassingen.

De Codian Robotics robots zijn ideaal in te zetten bij snelle toploading processen. Onze robots worden zonder besturingssysteem gebouwd en werken op alle veel gebruikte machine besturingssystemen. Hierdoor is realtime informatie beschikbaar en wordt veel tijd en geld bespaard.

Codian Robotics biedt het grootste assortiment Delta robots ter wereld! We leveren gestandaardiseerd maatwerk en bieden de best mogelijke oplossing. Deze onderscheidende benadering en constante hoge kwaliteit van Codian Robotics robots vertalen zich in een lage Total Cost of Ownership.

Team Codian Robotics

Codian Robotics heeft alle benodigde disciplines in huis om aan de marktvraag te blijven voldoen, zowel op het gebied van ontwikkeling als op het gebied van productie. De medewerkers van Codian Robotics zijn zeer gemotiveerd om bij te dragen aan ontwikkelingen op het gebied van Delta robots. Ze zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en gewend kennis en kunde te delen. Flexibiliteit is een vereiste bij ons streven naar de best mogelijke oplossing op het gebied van Delta robots. Dankzij deze instelling kunnen wij onze klanten daadwerkelijk de meest ideale Delta robot leveren voor de specifieke productielijn van de eindgebruiker.

In de USA en in China bevinden zich kantoren van Codian Robotics waarmee we, samen met onze Business Partners, wereldwijd vertegenwoordigd en bereikbaar zijn.

Onze enthousiaste en tevreden klanten zijn daar het bewijs van.

Codian Robotics
Keplerlaan 24
6716 BS Ede

Telefoon: 085-0643210
Website: www.codian-robotics.com
E-mail: sales@codian-robotics.com

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
free online course
download lava firmware
Free Download WordPress Themes
Industrial Robots
Community, Participant
Terug naar overzicht
Delen: