Cboost

Cboost: When technology needs brains

Cboost is een ingenieursbureau 5.0 en een social enterprise die R&D, consultancy en engineeringdiensten biedt. Op basis van geavanceerde technologie zoals robotica en kunstmatige intelligentie ontwikkelt ons multidisciplinaire engineeringteam innovatieve zakelijke oplossingen die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Wij zijn actief in allerlei sectoren, waaronder productie, agricultuur, infrastructuur, overheid en zorg. Onze opdrachten variëren van system engineering, mechatronica en robotica tot het creëren van embedded en intelligente systemen. We werken nauw samen met onze klanten, waardoor we holistische technologische oplossingen kunnen bieden die voldoen aan de behoeften van de organisatie en naadloos integreren met bestaande bedrijfsprocessen.

Daniël Telgen, CEO Cboost:

“Ons doel is om een gezonde en duurzame wereld te creëren. Voor een maximale positieve impact, neemt Cboost de rol van technologiepartner op zich met een flexibele, ondernemende mentaliteit. De samenwerking met onze opdrachtgevers kan daardoor veel verschillende vormen aannemen. We nodigen de leden van High Tech NL uit om kennis met ons te maken, met elkaar te leren en gezamenlijk nieuwe mogelijkheden te verkennen.”

Contactpersoon:

Daniël Telgen
CEO Cboost
0626114689
daniel.telgen@cboost.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/danieltelgen

Website: https://www.cboost.nl

Logo Cboost
Community
Terug naar overzicht
Delen: