Blue Engineering B.V.

Wij zijn Blue

Voor Blue Engineering zijn innovaties altijd duurzaam en baanbrekend. We verbinden nieuwe en bestaande technologieën met het onverwachte. Praktisch, effectief en efficiënt in het grotere geheel. Waarde creëren in plaats van suboptimalisatie.

Wij zijn Blue

De wereld verandert. Grondstoffen beginnen op te raken en we putten de aarde uit. Het is nodig om oplossingen te vinden voor deze nieuwe uitdagingen. De evolutionaire antwoorden van de natuur kunnen met de juiste toepassing van moderne techniek uitkomsten bieden. Een betere wereld op basis van techniek. Om deze doelstelling te behalen laat Blue Engineering zich inspireren door de Blue Economy. De Blue Economy is een ecosysteem die zich door de natuurkunde en de natuur laat leiden. Zij doet dit vanaf grondstoffenselectie tot ontwikkeling van product en productieprocessen. Van daaruit wordt een generatieve en regeneratieve kringloop van innovaties in gang gezet.

In de praktijk komen op de Blue Economy geïnspireerde innovaties voort uit de op techniek georiënteerde topsectoren High Tech, Water en Chemie en de op voedsel georiënteerde topsectoren Agri & Food en Tuinbouw.

Toekomstbestendige producten en bedrijven

Wij zijn in onze projecten altijd op zoek naar een goede balans tussen people, planet en profit. Wij beoordelen onze projecten met een ‘blauwe graadmeter’ en proberen elke klant te adviseren hoe een productieproces en product ‘blauwer’ kan maken. Duurzame product-, productie- en totaalsystemen ontwikkelen is de doelstelling. Door technologieën te ontwikkelen voor meerdere toepassingen kunnen meerdere oplossingen en producten gegenereerd worden voor verschillende markten. Hierdoor worden de risico’s verminderd en stijgt de waarde van het intellectuele eigendom aanzienlijk. Met ‘blauwe technische innovaties’, gericht op continuïteit, komt toekomstbestendigheid een stuk dichterbij!

Blue Engineering B.V.
Sint Jansweg 20
5928 RC Venlo

Website: www.blue-engineering.nl

Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download
download redmi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
Ancillary Business
Community, Participant
Terug naar overzicht
Delen: