Alten Technology

Een uniek werkgebied van Alten is Flexible Robotics & Smart Systems. Een multidisciplinair team van ervaren ingenieurs werkt hierin samen aan de uitdagingen van complexe, vaak autonome systemen. Denk hierbij aan complexe motion planning binnen een hightech systeem met vele graden van vrijheid, of navigatie en lokalisatie van Unmanned Vehicles en robotarmen. Een gedegen geïntegreerd ontwerp van deze componenten is essentieel, om tot een voldoende robuust gedrag te komen.

Vaak zijn de omgevingen waarin de systemen zich bevinden onvoorspelbaar en dynamisch, waardoor er zelflerendheid vereist is, al dan niet gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Daarnaast speelt mens-machine interactie een belangrijke rol, daar ligt, in samenwerking met de mens, vaak de optimale oplossing.

ROS-Industrial is een van de frameworks waarmee we deze expertise naar de markt wordt gebracht. Door deze standaardisatie kunnen we onze klanten ook trainen om snel eigen oplossingen te realiseren met beperkte kennis van de onderliggende methodieken.

Alten Technology
Hurksestraat 45
5652 AH Eindhoven

Telefoon: 040 – 256 3080
Website: www.alten.nl
E-mail: info@alten.nl

Contactpersoon: Chris Kalis (Business Manager Mechatronics)
Mobiel: 06 – 8398 6865
E-mail: chris.kalis@alten.nl

Industrial Robots
Community
Terug naar overzicht
Delen: