Affix Engineering

Affix Engineering B.V. is specialist in het programmeren van industriële robots en heeft als doel om het toepassen van robots makkelijker te maken. Met ruime ervaring en diepgaande kennis op het gebied van robotisering en machine vision is Affix in staat om de drempel naar automatisering te verlagen.

Dit is vooral van toegevoegde waarde voor het midden- en kleinbedrijf (mkb), waar bedrijven vaak niet voldoende ervaring hebben met robots en vision apparatuur. Doordat Affix ook de kleinere en minder vermogende bedrijven ondersteunt en adviseert bij het implementeren van automatiseringsoplossingen kunnen deze bedrijven (waaronder ook integratoren en machinebouwers) zorgeloos genieten van de nieuwe en innoverende technische oplossingen.

Wij zijn merkonafhankelijk en bekend met de meeste merken en systemen. Door de ontwikkeling van softwarepakketten en verschillende R&D-trajecten zijn we gewend aan ingewikkelde vraagstukken, kunnen we storingen oplossen, processen verbeteren en werken met andermans software.

Met ongeveer 8 programmeurs, werkzaam op diverse grote en kleine projecten voor verschillende klanten in alle denkbare branches waaronder Automotive, Food, Techniek, Aeropace, Farmaceutica, Logistiek, Metaal, … zijn deze specialisten flexibel inzetbaar. Door onderling samen te werken als een team, met elkaar en met onze partners, is Affix al vanaf de eerste stappen van een project een echte aanvulling.

Affix Engineering B.V.
Bedrijfsweg 13
5683CM Best
The Netherlands

E-mail: info@affixengineering.nl
Website: www.affixengineering.nl
Telefoon: +31(0)85 877 0771

Contactpersoon: Danny de Greef (directeur)
Mobiel: +31 6 4480 1111
E-mail: d.degreef@affixengineering.nl
LinkedIn-profiel Danny de Greef

Integrator
Community, Participant
Terug naar overzicht
Delen: