Robotica opleidingen in Noord-Brabant

Robotica opleidingen

Robotica opleidingenplatform

In Nederland gebeurt veel op het gebied van robotica, vooral in Noord Brabant. Niet alleen bij het bedrijfsleven (zie onze community) maar ook in onderwijs en opleiding. Dit is aanleiding geweest voor VNO-NCW Brabant Zeeland, Provincie Noord-Brabant en PACT Brabant (als onderdeel van Brabant Robotiseert), om gezamenlijk het aanbod aan robotica-opleidingen in Noord Brabant in kaart te brengen.

Op dit platform vindt u het aanbod aan onderwijs en opleidingen, zowel regulier als privaat, in de provincie Noord-Brabant. De bedoeling is om dit platform in de loop van het jaar uit te breiden met robotica-opleidingen in geheel Nederland.

U kunt de juiste opleiding vinden door te selecteren op type, niveau en duur van de opleiding. Klik op de button voor meer informatie over een opleiding. Is het profiel niet ingevuld, dan gaat u automatisch naar de website van die organisatie. Wilt u ook in deze lijst worden opgenomen? Of staat u er al in, maar heeft u wijzigingen? Neem dan contact op met Thijs Dorssers, projectmanager Holland Robotics.

Dit platform is een initiatief van

Naam
Opleiding / Duur opleiding
Niveau / Onderwijstype
Profiel
Delen: