Maak deel uit van de community

Community aansluiten

Maak deel uit van de community

Alle Nederlandse organisaties die actief bezig (willen gaan) zijn met robotica en op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen kunnen zich aansluiten bij Holland Robotics. Hoe?

  • Als eerste kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van Holland Robotics.
  • Om het roboticalandschap van Nederland in kaart te brengen, geven we uw organisatie ook graag weer op het overzicht van de community. Verzoeken hiervoor kunnen ingediend worden via community@hollandrobotics.com.
  • Wilt u nog wat meer weten over Holland Robotics? Neem dan contact op met Projectmanager Thijs Dorssers. Contactgegevens
  • Bent u enthousiast en draagt u graag uw steentje bij om de robotica in Nederland naar een hoger level te brengen? Wordt dan participant van de community. Dit kan middels een lidmaatschap van High Tech NL. U kunt dan tevens direct gebruikmaken van alle diensten van deze branchevereniging.
  • In de toekomst wordt vanuit Holland Robotics ook een of meerdere consortia gevormd voor specifieke (onderzoeks)projecten. Wilt u hierover meer weten, dan kunt u ook contact opnement met Willem Endhoven, zie punt hierboven.

 

Bekijk de community         Aanmelden nieuwsbrief

Delen:
Review Dennis Schipper
Dankzij dit platform kan de industrie via een serieuze technology roadmap de lead nemen in het agenderen van de toekomst van de Nederlandse robotica.
Dennis Schipper
Managing director DEMCON