Innovatie versnellen

WEBINAR: ‘Robots slimmer maken middels correcte DATA en AI’

Innovatie versnellen

Naar aanleiding van de eerste inventarisatie voor het starten van een nieuw project gerichte op DATA en AI voor robotica nodigen wij u uit voor het webinar ‘Robots slimmer maken middels correcte DATA en AI’ op 10 december.

De insteek van het nieuwe project is gericht ontwikkeling van een sterk en levend ecosysteem én fysieke locatie waar industrie, eindgebruiker en onderzoeker samenkomen om zo te zorgen voor versnelde ontwikkeling binnen de slimme robotica.

Tijdens het webinar bespreken we in twee uur tijd de insteek van het nieuw te starten project gaan we daarna direct een eerste inventarisatie doen hoe we diverse partijen kunnen samenbrengen voor het definiëren van gezamenlijke projecten.

Datum en tijd
10 december van 14.00 – 16.00 uur

Registreren
Deelname aan het webinar is kosteloos, mits u zich via onderstaand formulier registreert.

Registreren


Achtergrond
Intensievere samenwerking tussen mens en machine (robot) is onvermijdelijk. De huidige situatie laat al zien dat robotisering een belangrijke rol speelt en deze gaat in de toekomst alleen maar groter worden. Robots gaan een steeds groter onderdeel van ons leven uitmaken. Met name door de opkomst en ontwikkelingen op het gebied van 5G, Artificial Intelligence (AI), Internet of Things (IoT) en AR en VR komen er meer toepassingen en functiemogelijkheden om middels robots uit te laten voeren.

Meer informatie

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: