Webinar Operators van de toekomst: “Robotica in het onderwijs”

Holland Robotics maakt zich al jaren sterk voor het integreren van robotica in het basis- en middelbaar onderwijs. Wij zijn van mening dat kinderen spelenderwijs kennis moeten krijgen van robotica, omdat het zeer aannemelijk is dat robots in hun verdere toekomst een grote rol gaan spelen.

In het project ‘Operators van de toekomst’ zet RoboAcademy zich samen met partners in voor een duurzame inbedding van robotica in het onderwijs. Professionals uit de maakindustrie en docenten uit verschillende lagen van het onderwijs verrijken hun eigen kennis en vaardigheden met masterclasses en werken vervolgens samen aan relevant lesmateriaal voor voortgezet, beroeps- en hoger onderwijs.

Meer informatie en inschrijven

Schrijf u alvast in via onze aanmeldlink: https://ap.lc/VtQb8 In het project ‘Operators van de toekomst’ zet RoboAcademy zich samen met partners in voor een duurzame inbedding van robotica in het onderwijs. Professionals uit de maakindustrie en docenten uit verschillende lagen van het onderwijs verrijken hun eigen kennis en vaardigheden met masterclasses en werken vervolgens samen aan relevant lesmateriaal voor voortgezet, beroeps- en hoger onderwijs.

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: