agROBOfood

WEBINAR Industrial Challenges Open Call

agROBOfood

De tweede Open Call binnen het agROBOfood project is open. Deze open Call richt is een oproep voor individuele MKB-bedrijven in de agrifood en robotica. De insteek van deze call is de zoektocht naar realistische oplossingen voor actuele industriële problemen in de agrifood. De partners binnen het agrifood- en roboticaconsortium hebben een vijftal actuele industriële uitdagingen gedefinieerd waarop deze call is gebaseerd. Elk van deze uitdagingen heeft een technische en complementaire component, die zowel de ontwikkeling of verbetering van een (bestaande) robotoplossing als een sociaal economisch aspect (sociale, economische, ecologische of ethisch) van de nieuwe oplossing. 

Op vrijdag 20 november om 12.00 uur organiseert het agROBOfood consortium een webinar voor MKB-bedrijven waarin de mogelijkheden en potentie van deze call verder in detail worden uitgelegd. Hierin komen onder andere deelnamecriteria aan bod alsmede de specifieke uitdagingen.

De open Call biedt ruimte voor ca acht ontwikkelingen die tot 300 duizend euro aan financiële ondersteuning kunnen ontvangen.

Meer informatie en deelname

 

Achtergrondinformatie over de open Call

 

 

            Dit event wordt georganiseerd in het kader van het agROBOfood project en het COTEMACO project

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: