FOKUS Fabriek van de Toekomst

Webinar Cobots in de maakindustrie

FOKUS Fabriek van de Toekomst

Binnen het Fokus project vindt op 11 mei aanstaande van 14.00 – 15.00 uur het webinar: Cobots in de maakindustrie plaats.

Dit webinar gaat specifiek over collaboratieve robots (co-bots) in de maakindustrie. Een belangrijk industrie 4.0 thema. Fysieke of co-bots, nemen gedeeltelijk taken over waar mensen met een beperking moeite mee hebben zoals zwaar, gevaarlijk, precies of eentonig werk. Iets dat ook is weggelegd voor MKB-bedrijven in de maakindustrie. Wietse van Dijk laat je zien welke mogelijkheden er zijn.

Daarnaast biedt dit webinar de mogelijkheid om in contact te komen met andere maakbedrijven, de bedrijfsadviseurs binnen het FOKUS project en het uitgebreid netwerk aan kennisinstellingen zoals: TNO, Katholieke Universiteit Leuven en Flanders Make.

Meer informatie en inschrijven

Dit webinar is onderdeel van een driedelige serie aan webinars voor bedrijven uit de maakindustrie. Gericht op Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Vlaanderen. Speciaal voor leden van het Management Team die bezig zijn met industrie 4.0. Meer informatie over het derde webinar vindt u hier.


Meer over het project FOKUS

Het Interreg project FOKUS heeft als doel om de kennis, faciliteiten en technologieën in de Field- en kennislabs in Nederland en Vlaanderen op het gebied van productietechnologie proactief in te zetten zodat mkb-bedrijven innovaties kunnen ontwikkelen en implementeren die hen helpen om te transformeren naar een Fabriek van de Toekomst. Wilt u meer weten over dit project of over industrie 4.0? Neem dan contact op met Thijs Dorssers, manager Holland Robotics, via thijs.dorssers@hollandrobotics.com

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: