Conges en beurs

Vision, Robotics & Motion 2021

Conges en beurs

Het inzetten van robotica al dan niet in combinatie met vision en motion systemen wordt steeds toegankelijker. Er zijn inmiddels zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De collaboratieve robot (cobot), maakt een sterke opmars. Hierdoor wordt het ook voor kleinere bedrijven en voor kleinere productie-omgevingen toch mogelijk om deze systemen toe te passen. Hoe ver bent u met de integratie van deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer?

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om flexibel, betrouwbaar, veilig en snel te produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control
De 2021 editie zet de robot als flexibele collega en efficiënte automatisering op kleine series centraal. Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machine-automatisering tijdens Vision, Robotics en Motion!

Tegelijk met Food Technology 2021
Food Technology is hét kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie. Meer informatie over deze vakbeurs vindt u op www.food-technology.nl.

Vision, Robotics & Motion (hal 7) en Food Technology (hal 6) zijn twee aparte events die tegelijk plaatsvinden, maar bezoekers kunnen wel eenvoudig over en weer lopen. Profiteer van de synergie!

Locatie
Brabanthallen – ‘s-Hertogenbosch

 

Meer informatie en registreren

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: