Vakbeurs en congres

Vision, Robotics en Motion 2021

Vakbeurs en congres

In verband met de maatregelen rondom het COVID-19 (Corona Virus) en de gezondheid en veiligheid van organisatie, standhouders en bezoekers is de vakbeurs Vision, robotics & motion verplaatst naar 2 – 3 juni 2021.

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om flexibel, betrouwbaar, veilig en snel te produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control. De 19e editie op 10 en 11 juni 2020 zet de robot als flexibele collega en efficiënte automatisering op kleine series centraal. Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machine-automatisering tijdens Vision, Robotics en Motion 2021!

Het inzetten van robotica al dan niet in combinatie met vision en motion systemen wordt steeds toegankelijker. Er zijn inmiddels zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De collaboratieve robot (cobot), maakt een sterke opmars. Hierdoor wordt het ook voor kleinere bedrijven en voor kleinere productie-omgevingen toch mogelijk om deze systemen toe te passen. Hoe ver bent u met de integratie van deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer?

Meer informatie en aanmelden: www.vision-robotics.nl

Locatie
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: