Vakbeurs & congres

Vision, Robotics & Motion 2018

Vakbeurs & congres

Robotica is niet meer weg te denken binnen de industrie. Waar de aansturing van robots vroeger een complex verhaal met veel programmeerwerk was, wordt het werken met robotica steeds toegankelijker. Zo zijn er zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De ontwikkelingen gaan razendsnel en maken dat de samenwerking tussen mens en robot steeds intensiever wordt. De laatste generatie robots, de collaboratieve robot (cobot), maakt dan ook een opmars. Hoe integreert u deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer en waar begint u?

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren dankzij automatisering en robotica
Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machineautomatisering. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord: de robot niet als vervanger, maar als directe collega. Hoe u dit realiseert, ontdekt u tijdens de 17e editie van Vision, Robotics en Motion.

Bezoek Holland Robotics op standnummer 102 met ‘de slimste vierkante meter’

U vindt Holland Robotics op Vision, Robotics & Motion met de slimste vierkante meter. Heeft u interesse om virtueel deel te nemen aan de vakbeurs Vision, Robotics & Motions op de Holland Robotics stand? Neem contact op met Thijs Dorssers, projectmanager Holland Robotics via thijs.dorssers@hollandrobotics.com of 088 – 555 43 33..

Meer informatie en aanmelden: www.vision-robotics.nl

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: