Accelerate development of robotics

Afgelast – Two day international RoboCrops

Accelerate development of robotics

In verband met COVID-19 (Corona Virus) worden landelijk diverse evenementen uitgesteld. Bekijk de informatie van de organiserende partij voor de actuele stand van zaken betreffende onderstaande event.

De meest geavanceerde en meest productieve glastuinders ter wereld leiden de industrie naar een nieuw tijdperk. Hulpbronnen zoals geschoolde arbeid, water en energie worden steeds schaarser. Als glastuinder wil je minder afhankelijk worden van deze hulpbronnen. Daarnaast wordt de voedselvoorziening voor de steeds groeiende wereldbevolking een probleem.

RoboCrops 2020 is de allereerste editie van een jaarlijks terugkerend evenement waar de top op het gebied van robotica en glastuinbouw uit de hele wereld samenkomt om echte uitdagingen en hightech-oplossingen te verkennen. Telers, techbedrijven en studenten worden uitgedaagd in een uitgebreid programma boordevol hackathons, informatieve sessies en matchmaking die gelijktijdig plaatsvinden in World Horti Center in Naaldwijk en bij RoboHouse/TU in Delft.

Voorlopig programma
Telers en andere geiïnteresseerden kunnen op 23 april een programma bijwonen in World Horti Center dat hen helemaal op de hoogte brengt van de nieuwste ontwikkelingen in robotica voor de glastuinbouw.

Op 24 april verkennen techbedrijven, universiteiten en andere geïnteresseerden in World Horti Center samen de technische mogelijkheden en uitdagingen die er nu liggen.

Op beide dagen vindt in RoboHouse in Delft een grote hackathon plaats voor studenten. Deze wordt georganiseerd door de TU Delft en WUR. Tijdens die hackathon zullen studenten aan de slag gaan met verschillende ingebrachte uitdagingen, en daarmee de ontwikkelingen op het gebied van robotica helpen versnellen. Op 24 april zullen ze hun hacks pitchen voor een professionele jury in World Horti Center.

Het programma biedt op beide dagen ook kansen voor matchmaking tussen verschillende partijen.

More information

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: