REEF deelt kennis

Slimme robotisering: ontdek de kansen binnen productie- en logistieke omgevingen

REEF deelt kennis

De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe. Het tekort aan personeel zorgt er onder andere voor dat de gewenste productiecapaciteit niet behaald wordt. Daardoor stagneert de omzetgroei binnen productie- industriële en logistieke omgevingen. Is uw bedrijf op zoek naar een bruikbare oplossing om de personeelstekorten aan te vullen? En wilt u uw medewerkers weer in hun kracht zetten door ze te laten focussen op creatieve, sociale en probleemoplossende vraagstukken? De inzet van ‘slimme’ robots biedt allerlei kansen.

Robot oplossing voor uw bedrijf
Welke rol kunnen deze robots spelen in het material handling proces binnen productie- industriële en logistieke omgevingen? Wat zijn de voordelen vanuit bedrijfstechnisch perspectief en vanuit de menselijke kant? En is robotisering rendabel voor uw bedrijf? Deze vragen worden beantwoord tijdens de REEF-deelt-kennisbijeenkomst.

Theo Tosserams, marketing & sales manager bij Robomotive, neemt u mee in de wereld van ‘slimme’ robotisering. En laat u de mogelijkheid zien om voor een robot ongekende producten in bedrijfsprocessen te behandelen met een robot oplossing door deze te voorzien van ogen; 3D Vision. Zonder daarbij gebruik te maken van AI (Artificial Intelligence) of deep learning, waardoor oplossingen heel flexibel ingezet kunnen worden.

Programma

17.00 uur | ontvangst met soep en broodjes
18.00 uur | kennissessie deel 1
18.45 uur | gezamenlijke pauze met gelegenheid om te netwerken
19.15 uur | kennissessie deel 2
20.00 uur | afsluitende borrel

 

Meer informatie en aanmelden

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: