AI vindt razendsnel haar weg

Slimme machines uit hun kooi richting de businesscase

AI vindt razendsnel haar weg

Van gepersonificeerde marketing tot geautomatiseerde beurshandel en van de diagnose van kanker tot zelfrijdende auto’s: de robot is definitief uit zijn kooi en kunstmatige intelligentie (AI) vindt razendsnel haar weg in tal van toepassingen. Maar wat is hype, en wat zijn de daadwerkelijke kansen en limieten van technieken als machine learning en embedded AI?

De businesskansen van slimme machines

Laat experts je helpen feit van fictie te onderscheiden, ontmoet innovatieve nieuwkomers, laat je bijpraten over de laatste trends, praat mee over dilemma’s voor de robotsamenleving en zie hoe toonaangevende bedrijven nieuwe business cases verkennen. De bijzettafel als extra brein: Ervaar hoe Ikea’s innovatielab hieraan werkt.

Vragen

Meld je aan voor NRC Live Robotisering en krijg inzicht in hoe ook jouw organisatie zich op een toekomst met AI kan voorbereiden. Hoor meer over:

  • Businesskansen: concrete handvatten voor het effectief integreren van kunstmatige intelligentie in jouw bedrijfsvoering
  • De nieuwste ontwikkelingen: ontmoet één op één innovatieve startups en robotonderzoekers die de AI van de toekomst vormgeven.
  • Maatschappelijke dilemma’s: deelt AI straks jouw normen en waarden? Praat mee in ons Lagerhuis.

Het totale programma is terug te vinden op: https://nrclive.nl/robot. Hier kan men zich ook aanmelden.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door RoboValley, een van de founding partners van Holland Robotics.

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: