Toepassing en impact van robotica in diverse industrieën

SEMINAR Driving Robotic Innovation in Inspection & Maintenance Across Industries

Toepassing en impact van robotica in diverse industrieën

Robottechnologie ontwikkelt zich zeer snel. Een kritische kanttekening in deze snelle ontwikkeling is het vermogen van de maatschappij om deze nieuwe technologieën op een nuttige manier toe te passen. Het gebruik van inspectie- en onderhoudsrobots (I&M) strekt zich inmiddels uit over verschillende sectoren, waaronder energiedistributie en -opwekking, transport, water, olie en gas, kernenergie, en nog veel meer. De belangen en drijfveren van deze verschillende industrieën verschillen, echter zijn er ook diverse synergieën die de marktintroductie kunnen vergemakkelijken.

SPRINT Robotics presenteert in samenwerking met RIMA op 8 september 2020 een seminar van een halve dag. Dit gratis virtuele evenement zal de toepassing en de potentiële impact van robotica in verschillende industrieën onderzoeken.

De sprekers
De sprekers van het seminar zijn vertegenwoordigers van eindgebruikersorganisaties (d.w.z. asset owner/operators) met een goed overzicht van de uitdagingen en oplossingenen op het gebied van inspectie- en onderhoudsrobotiek. Zij zullen zich richten op het schetsen van de stappen die hun organisaties hebben genomen om digitale- en robotica technologieën te introduceren in inspectie- en maintenance uitdagingen waarmee zij in hun sectoren zijn geconfronteerd en die betrekking hebben op onderwerpen als operationele praktijk, beschikbaarheid van diensten, contracteringsvraagstukken, het creëren van vertrouwen en zekerheid van nieuwe oplossingen en technologische uitdagingen.

Voor wie is dit seminar interessant?
Dit seminar is een uitstekende gelegenheid voor alle iedereen die wil leren over kritische succesfactoren voor het implementeren van robotoplossingen in inspectie &en maintenance binnen verschillende industrieën.

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: