Geavanceerde robotica in de industrie

ROS Industrial Seminar

Geavanceerde robotica in de industrie

Maakt u al gebruik van geavanceerde robotica of wilt u weten of het voor u interessant is om in te zetten? Kom naar ROS Industrial op 21 september in Veldhoven en in één dag bent u op de hoogte van de kansen, uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen.

Aandachtspunten

Het gebruik van ROS-I heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Op technisch gebied zien we dat ROS-I steeds uitgebreider en stabieler wordt, aan de toepassingskant valt op dat er steeds meer partijen het systeem inzetten voor gedegen industriële toepassingen. Leer meer over de uitdagingen op het gebied van:

  • betrouwbaarheid
  • stabiliteit
  • snelheid
  • onderhoud

Kennisdeling

Om onderlinge kennisdeling op dit gebied te vergroten organiseren ALTEN en Mikrocentrum het ROS-I-Seminar waarin we huidige gebruikers, kennispartners en geïnteresseerden met elkaar in contact brengen.

Programma

Het programma biedt verschillende invalshoeken vanuit de sectoren Agri/Food, Industrie, Hightech en consultancy. Gebruikers nemen u mee in hun ervaringen bij het implementeren van ROS-I binnen hun organisatie. Hoe zijn de verschillende technische uitdagingen overwonnen, wat zijn de voordelen en hoe zal hun toekomst er op korte en langere termijn uit gaan zien?

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: