Robotisering in de overheid

VERPLAATST Robotisering in de overheid

Robotisering in de overheid

In verband met COVID-19 (Corona Virus) is dit evenement verplaatst naar 20 april 2021. 

Het congres Robotisering in de Overheid wordt georganiseerd voor en door iedereen die zich bezig houdt met vraagstukken rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren, CIO’s, informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders. Werkzaam in de centrale overheid, decentrale overheid, landelijke overheden en woningcorporaties.

Ontwikkelingen en toepassingen van artificiële intelligentie, machine learning en robotisering zijn sinds enkele jaren in een stroomversnelling terecht gekomen. Onduidelijk is nog wat de precieze impact gaat zijn op mens en werk, maar zeker is dat onze manier van werken ingrijpend gaat veranderen. In de transformatie naar (meer) digitaal georiënteerde en wendbare organisaties zijn innovaties in het vakgebied van robotisering en AI onontkomelijk. Idealiter nemen ‘bots’ eenvoudige taken over, zodat werknemers zich op complexe zaken kunnen richten. Maar hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe realiseer je een betere dienstverlening en datakwaliteit, maar lagere administratieve lasten? Hoe kun je maximaal waarde toevoegen maar blijf je in control? Hoe wegen we de voor- en nadelen ten opzichte van elkaar? Welke invloed heeft het op de inrichting van je organisatie en de ambtenaren zelf?

Via Holland Robotics kunt u deelnemen aan het congres met €50 korting. Gebruik hiervoor code ROBO50HR tijdens de online registratie. Als participant meedoen? Bekijk hier de sponsormogelijkheden.

Locatie
Auditorium – Media Plaza – Jaarbeurs Utrecht
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: