Robotics Days Harderwijk

Robotics Days Harderwijk

Robotics Days Harderwijk

Op 9 & 10 november organiseert Stäubli voor de tweede maal z’n Robotics Days in Nederland. Samen met 14 partners wordt in Congrescentrum B&I te Harderwijk een heus robotica-event op poten gezet dat bestaat uit een beursgedeelte met een 20-tal robot demo’s en een aantal inspirerende expert talks.

Stäubli Robotics pakt uit met zijn premium AGV-platformen voor high payload toepassingen tot 500 ton: omni-directional motion, hoge positioneringsprecisie en robuust. Daarnaast kan je zowat het volledige robotgamma van Stäubli live bekijken. Naast één of meerdere robots omvat een robotica project uiteraard ook aspecten zoals vision, safety, afscherming, software, grippers, tracking, programmeren, motion & plc’s….

Om alle vragen hieromtrent te beantwoorden, zijn een 14-tal partners aanwezig met demonstraties en beursstand. De expert talks zijn divers en beloven voor elk wat wils. Hoe krijg en houd je controle op je noodzakelijke automatiseringstraject en hoe begin je eraan? Fenceless safety: klinkt goed maar is niet altijd de beste keuze , etc.

Deelname aan het event is gratis maar inschrijven is wel noodzakelijk. Dit kan via https://bit.ly/3ClLf2O

 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: