Seminar

Robotica in voedingsindustrie en -logistiek

Seminar

Informatietechnologie en robotica spelen een steeds belangrijkere rol in de Nederlandse Food & Agri sector. Verdergaande automatisering vraagt om investeringen, kennis en praktische inzichten. Welke opties zijn er? Hoe om te gaan met traceerbaarheid en contaminatie? Tijdens dit seminar worden de meest actuele mogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten besproken door experts en toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden. Dit seminar wordt gegeven door Wageningen Academy.

Doelgroep
Dit seminar is bestemd voor professionals die betrokken zijn bij de automatisering van productie en/of logistieke processen. Hierbij gaat het ook om processen die van belang zijn voor de kwaliteit en sortering van diverse voedingsmiddelen.

Resultaat
Na het seminar heeft u een actueel overzicht verkregen van de onderliggende informatietechnologie welke wordt toegepast bij robotica. Ook heeft u een beeld gekregen van de diverse toepassingsmogelijkheden en belangrijkste aandachtspunten die relevant zijn voor het toepassen van robotica in de Foodsector. Bekijk de flyer

Cursusleider
Ing. Erik Pekkeriet,
Senior Business Development Manager
Agro Food Robotics,
Wageningen University & Research

Locatie
Campus Wageningen University & Research
Droevendaalsesteeg 4
6708 PB Wageningen

Meer informatie en aanmelden

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: