Robokarts Obstacle Race

Robokarts

Robokarts Obstacle Race

De Robokarts Race is een interfacultair studenteninitiatief van de TU Delft. Studenten ontwerpen en bouwen een eigen op afstand bestuurbare auto. Vervolgens moeten de auto’s een uitdagend parcours afleggen. Gedurende de race is het toegestaan om de andere deelnemende auto’s te hinderen met zelfbedachte mechanismes zoals stotende bumpers. De wedstrijd is opgezet om studenten meer praktijkervaring op te laten doen. Daarnaast kunnen zij op deze manier alvast leren samenwerken in een multidisciplinair team, iets wat in het bedrijfsleven aan de orde van de dag is.

Het doel van deze wedstrijd is om technische studenten van verschillende studierichtingen samen te brengen. Daarnaast wil de organisatie het contact tussen bedrijven en studenten bevorderen, robotica positief onder de aandacht brengen en een uitdaging bieden voor gemotiveerde deelnemers.

Ook voor bedrijven zijn er diverse mogelijkheden. Zo is er een wedstrijddag waar u uw bedrijf voor een gevarieerde groep studenten onder de aandacht kunt brengen. Daarnaast zullen er door het jaar heen diverse borrelcolleges plaatsvinden waarbij u studenten in een ontspannen sfeer kunt vertellen over interessante onderwerpen uit uw vakgebied.

Aanmelden voor Robokarts kan tot eind januari 2018

Meer informatie: www.robokarts.nl

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: