Samen de toekomst vormgeven

Roadmapsessie Logistics & Flexible Manufacturing

Samen de toekomst vormgeven

U bent van harte welkom bij de eerste roadmapsessie voor Logistics & Flexible Manufacturing op 9 november bij Vanderlande in Veghel. Het opstellen van de roadmaps voor de verschillende applicatiegebieden binnen de robotica-industrie is de vervolgstap na het uitreiken van de position paper

 

Samen de toekomst vormgeven

In de eerste helft van het jaar heeft Willem Endhoven samen met diverse experts, Jan Post van Philips Drachten, Ton Peijnenburg van VDL-ETG, Gregor van Baars van TNO, Jesse Scholtes van TUe, Bart van Dartel en Jalte Norder van VanderLande, de uitgangspunten voor het applicatiegebied Logistics & Flexible Manufacturing bepaald. Nu is de tijd gekomen om in samenwerking concrete projecten op te stellen om de ambitieuze doelstellingen te behalen. De topics in dit applicatiegebied zijn logistiek, handling en flexible manufacturing. 

 

We nodigen dan ook graag die roboticapartijen uit die een stap verder willen en grenzen willen verleggen om samen de technologie voor de toekomst vorm te geven.

 

Programma:

13.00 – 13.15 Ontvangst
13.15 – 15.45 Roadmapsessie

15.45 – 16.00 Einde met een drankje

 

Locatie

Vanderlande

Vanderlandelaan 2
5466 RB Veghel

 

Deelnemen?

Wilt u meedenken en meepraten over de roadmap Logistics & Flexible Manufacturing? Meld u dan hier aan.

 

Aanmelden

 

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten onder de roadmap Smart Industry. Deelname is kosteloos, mits u zich aanmeldt. 

Bekijk hier de voorlopige deelnemerslijst.

 

Meer weten?

Heeft u meer vragen over de verschillende roadmaps binnen de robotica? Neem dan contact op met Willem Endhoven, 088 – 555 43 33 of willem.endhoven@hightechnl.nl 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: