Samen de toekomst vormgeven

Roadmapsessie Inspection & Maintenance

Samen de toekomst vormgeven

U bent van harte welkom bij de eerste roadmapsessie voor Inspection & Maintenance op 28 november bij Hotel Papendal in Arnhem. Het opstellen van de roadmaps voor de verschillende applicatiegebieden binnen de robotica-industrie is de vervolgstap na het uitreiken van de position paper.

Samen de toekomst vormgeven

In de eerste helft van het jaar heeft Willem Endhoven heeft samen met diverse experts, Frans Beenker van ESI, Guzsti Eiben van de Vrije Universiteit Amsterdam, Koen Hindriks van TU Delft, Tjibbe Bouma van SPRINT Robotics Collaborative, Timo Roestenberg van Demcon, Arjen de Jong  van TNO, Alex van Geldrop van OostNL en Paul van Kempen van KEC, de uitgangspunten voor het applicatiegebied Inspection & Maintenance bepaald. Nu is de tijd gekomen om in samenwerking concrete projecten op te stellen om de ambitieuze doelstellingen te behalen.

We nodigen dan ook graag die roboticapartijen uit die een stap verder willen en grenzen willen verleggen om samen de technologie voor de toekomst vorm te geven.

Programma:

13.00 – 13.15 Ontvangst
13.15 – 15.45 Roadmapsessie
15.45 – 16.00 Einde met een drankje

Locatie

Hotel Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

Routebeschrijving en plattegrond

Deelnemen?

Wilt u meedenken en meepraten over de roadmap Inspection & Maintenance? Meld u dan hier aan.

Aanmelden

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten onder de roadmap Embedded Systems. Deelname is kosteloos, mits u zich aanmeldt.

Meer weten?

Heeft u meer vragen over de verschillende roadmaps binnen de robotica? Neem dan contact op met Willem Endhoven, 088 – 555 43 33 of willem.endhoven@hightechnl.nl 

Naar overzicht Voeg toe aan mijn agenda
Delen: